Erasmus+ Hareketlilik Faaliyeti Başvuru İlanı

BAHARDÖNEMİ

ERASMUS+ HAREKETLİLİK FAALİYETİ BAŞVURU İLANI

Ön Başvuru Tarihleri        : 14/10/2014 – 28 /10/2014

Değerlendirme Sonucu    :04/11/2014 tarihinde web sayfamızda (http://dib.kafkas.edu.tr ve www.kafkas.edu.tr) ilan edilecektir.

Başvuru Yeri                       : Dış İlişkiler Birimi web sitesinden On-Lineyapılacaktır.

Başvuru Sitesi                       :http://dib.kafkas.edu.tr

Online Başvuru formunu eksiksiz doldurduktan sonra güncel Transkriptinizle ve Online Başvuru Formunuz ile birlikte Dış İlişkiler Birimi / Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeniz gerekmektedir.

Bilgi için                   : erasmus@kafkas.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Adres                                     : Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü

Dış İlişkiler Birimi / Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

Rektörlük Binası Kat:2Paşaçayırı Kampüsü 36040 / KARS

DİKKAT!

LÜTFEN PROGRAMA BAŞVURMADAN ÖNCE

AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ!!

PROGRAMA KATILIM ÖLÇÜTLERİ

Kafkas Üniversitesi örgün (2.öğretim dahil) programlarından birine kayıtlı olmak ve mezun durumda olmamak.

Daha önce Erasmus Öğrenim Hareketliliği Programından yararlanmamış olmak.

Lisans ve Önlisans

Öğrencinin son transkriptinde Genel Not Ortalamasının en az 2.20 olması

Kafkas Üniversitesinde iki (2) yarıyıl tamamlamış olmak. ( Hazırlık hariç)

Lisansüstü

Öğrencinin son transkriptinde Genel Not Ortalamasının yüksek lisans için en az 2,50,

Doktora

·         Öğrencinin son transkriptinde Genel Not Ortalamasının yüksek Doktora için en az 2,50 ortalamaya sahip olanlar.

YETERLİLİK PUANININ HESAPLANMASI

Genel Not Ortalamasının % 50’si

Yabancı Dil Puanının % 50’si

YARARLANICI ÖLÇÜTLERİ

Öğrencilerin faaliyetten yararlanabilmeleri için aşağıdaki şartları sağlamaları gerekmektedir:

1.      Kafkas Üniversitesi Yabancı Dil Sınavı Puanının en az 50 olması

2.      Erasmus Sıralama Puanının en az 50 olması

DİKKAT!

Başvuru süresi sonunda bütün başvurular Dış İlişkiler Birimi web sayfası “dib.kafkas.edu.tr” sayfasında duyurulacaktır. Olası itirazlar 5 - 6Kasım2014 tarihindedeğerlendirilecek ve bu tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Oryantasyon Programına katılım zorunlu olmamakla birlikte, işlemlerinizin sağlıklıyürütülmesi ve sorunsuz bir süreç yaşamanız açısından önemlidir.

Gidecek öğrenci kontenjan sayıları, Ulusal Ajans tarafından tahsis edilecek bütçe doğrultusunda ilanedilecektir.

Şartları sağlamak koşulu ile öğrenci maddi destekten feragat ederek “Hibesiz Erasmus öğrencisi”statüsünde programdan faydalanabilir.

Ayrıntılı bilgi için“dib.kafkas.edu.tr” adresini ziyaret ediniz.

ÖN BAŞVURUYU NEREDEN YAPABİLİRİM?

On-line Aday Öğrenci Başvuru Formu için;

http://dib.kafkas.edu.tr adresinden Ön Başvuru Bölümünden ya da Duyurular Bölümünden ulaşabilirsiniz.