Üniversite Öğrencilerimiz Kağızman Devlet Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Kağızman Meslek Yüksekokulu Sosyal Farkındalık Topluluğu öğrencilerimiz Kağızman Devlet Hastanesi’ne giderek polikliniklerde tedavi görmekte olan yatılı hastaları ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz Hastane Müdürü Fesih Altay tarafından karşılanmış, kendisi öğrencilerimizin her biri ile sohbet ederek, hastanenin işleyişi hakkında öğrencilerimize bilgi vermiştir. Bu kısa ziyaret zarfında, öğrencilerimizin mezun olduktan sonra çalışacakları kurumlar arasında yer alan hastanelerin (hastane koşulları, görev dağılımı ve hastane işleyişi gibi) durumlarına ilişkin öğrencilerimiz yakından inceleme imkânına sahip olmuşlardır.  Sonrasında hasta servisi bölümüne geçip hastalarla sohbet ederek, onlara manevi destekte bulunmuşlardır. Hastane yönetiminde görevli olan personellerle, hastalarla ve hasta yakınları ile hep birlikte fotoğraf çektirmişlerdir. Duyarlı öğrencilerimiz bu davranışları ile hem polikliniklerde yatan hastaların hem hasta yakınlarının motivasyonlarını arttırmışlardır. Kağızman Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan çocuklarımıza Kağızman halkı ve hayırsever esnafın büyük katkılarıyla alınan hediyeler verilmiştir. Bu ziyaretle hastalarımızın unutulmadığı ve unutulmaması gerektiği vurgulanmış, ayrıca hastaların morallerinin yüksek tutulmasının önemine dikkat çekilmiştir.