Yüksekokulumuzda İlk Yardım Eğitimi verildi.

Yüksek okulumuzda personelimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla 18.05.2017 tarihinde Dr. Enes Kaptan, Hemşire Naciye Parlak, Hemşire Rabia Tuğay ve Hemşir Burak Kaya tarafından uygulamalı olarak ilk yardım eğitimi verilmiştir. Dr. Enes Kaptan ilk yardım konusunda nelere dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizerken, yapılan yanlışları tek tek belirterek,böyle bir durumda ilk adımda neler yapılabileceğini değerlendirmiştir. Ayrıca ekibinin katkılarıyla ilk yardımın önemini vurgulayarak, öğrencilerimiz için ayrıntılarıyla bölüm bölüm verimli bir eğitim gerçekleştirilmiştir. Bunun yanında öğrencilerin sorularını titizlikle cevaplamış olup, hipertansiyon hakkında da ön-bilgilendirmeler yapmıştır.