!!! ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

Final ve Bütünleme sınavlarında uygulanması amacıyla fakültemizin aldığı bazı kararlar şu şekildedir:

1. Nüfus cüzdanı ve Öğrenci kimliğini (veya belgesi) ibraz etmeyenler kesinlikle sınava alınmayacaktır. (Her iki kimlik de sınav boyunca sıra üzerinde bulundurulacaktır. Unutulması durumunda kesinlikle sınava girilemeyecektir.)

2. Cep telefonları tamamen kapatılacak ve tüm öğrenciler kapalı olan cep telefonlarını sınıflara konulacak olan masaların üzerine bırakacaktır. Telefonu çalan ya da üzerinde, sıra üstünde vs. bulunduran öğrencilerin sınavları iptal edilecektir.

3. Sıraların üzerinde  mont, kaban, çanta vb. şeyler bulundurulmayacaktır. Sıraların altları tamamen boşaltılacaktır. Herkes sınav öncesinde masaların üstünü ve altını kontrol etmekle yükümlüdür.

4. Sıraların üzerinde bulunan yazılardan o sırada oturan kimse sorumludur. Sınav öncesi kontrol edip silmek zorundadır.

5. Kağıtlar dağıtıldığında vakit geçirilmeden isimlerin tükenmez kalemle yazılması gerekmektedir. Sınıfını, numarasını ve özellikle birinci veya ikinci öğretim olup olmadığını belirtmeyen öğrenciler cezalandırılacaktır.

6. Herkes adının listesinde bulunduğu sınıfta sınava girmek ve sıra numarasında belirtilen yere oturmak zorundadır. Aksi halde sınavı iptal edilir.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ

DEKANLIK