Özel Yetenek Sınavı I. Aşama (Canlı Model) Desen Sınavına Girecek Aday Listeleri

01.08.2017 Tarihinde Saat 10:00’da Özel Yetenek Sınavı I. Aşama (Canlı Model) Desen Sınavına Girecek I. Grup Aday Listesi

Adalet Bultan

Adem Çaça

Aslı Derinsu

Aysu Bağrı

Besra Dağlıer

Büşra Nurhak Gören

Doğukan Aras

Esranur İnci

Hamza Can

Metin Yenigün

Murat Kızılboğa

Mücahit Çiğnitaş

Neslihan Yıldız

Nevruz Koçbaşı

Recep Yurt

01.08.2017 Tarihinde Saat 13:00’da Özel Yetenek Sınavı I. Aşama (Canlı Model) Desen Sınavına Girecek II. Grup Aday Listesi

Şirvan Kantaş

Tayfur Yeşilkaya

Yağmur Akhan

Ömer Demirel

Serhat Turan

Nihat Eşiyok

Nurcan Tikdaş

Kübra Selcan Polatel

Metin Ayyıldız

Habip Salas

İlknur Güneş

Kader Altun

Dicle Bulut

Ceyhan Akhan

Ahmet Murat Haliloğlu

*Sınav Listesi ve Saatleri kesindir herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

**Sınav Salonu Güzel Sanatlar Fakültesi 4. Katında olup, adaylar sınava gelirken sınav giriş belgesi, kimlik kartı, çizimde kullanacakları kurşun kalem ve silgilerini yanlarında bulundurmalıdırlar.

***Adaylar sınav başlamadan yarım saat önce sınav yerinde olmalıdırlar.

****Ön elemeyi geçip II. Aşama İmgesel ve Mülakat Sınavına katılmaya hak kazanan adaylar ve sınav saati 03.08.2017 Perşembe günü Güzel Sanatlar Fakültesi web sayfasından ilan edilecektir.

02.08.2017 Tarihinde Saat 10:00’da Özel Yetenek Sınavı I. Aşama (Canlı Model) Desen Sınavına Girecek III. Grup Aday Listesi

Alaattin Birge

Aslıhan Aydın

Büşra Nur Atış

Celal Türkgöz

Ebru Kıraç

Esra Aydın

Mustafa Adanır

Mehmet Ali Uğuz

Nihat Yola

Nurhat Kaybar

Perihan Akhan

Tahircan Parlak

02.08.2017 Tarihinde Saat 13:00’da Özel Yetenek Sınavı I. Aşama (Canlı Model) Desen Sınavına Girecek IV. Grup Aday Listesi

Seda Avcı

Onur Çiftçi

Necla Bultan

Melek Sevinç

Ferda Özbuğur

Hatice Alemdar

Hanife Kızıltaş

Dilek Tan

Fatma Şeker

Derya Buluz

Aysel Sarıtaş

*Sınav Listesi ve Saatleri kesindir herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

***Adaylar sınav başlamadan yarım saat önce sınav yerinde olmalıdırlar.