Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünün Başarısı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, Biyokimya Anabilim Dalı doktora öğrencisi Canan GÜLMEZ, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinatörlüğünde, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) ortaklığında,  6. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı’ na yapılan 202 proje başvurusu arasından sunmuş oldukları projeleri ile finale kalmıştır.

İstanbul Dış Ticaret Kompleksi’nde 26 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen etkinlikteKozmetik, Sabun ve Temizlik Ürünleri Kategorisinden  Deterjan Endüstrisine Yönelik Rekombinant Proteaz Üretimibaşlıklı projeleri ile ikincilik ödülü kazanarak 10.000 TL para ödülüne layık görülmüşlerdir.

Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.